Over Nebuvast

Nebuvast is een vastgoedontwikkelings- en beleggingsmaatschappij welke is opgericht in 1970 te Gennep en sinds mei 2019 gevestigd is te Boxmeer. Het is een specialistische organisatie, die bewezen heeft prachtige vastgoedontwikkelingen te kunnen realiseren.
Nebuvast is een kleinschalige organisatie waarbinnen relatief grote bedragen omgaan. Nebuvast is een landelijk opererende organisatie met een vanuit de vestigingslocatie gezien, regionale focus.

Nebuvast heeft als specialisme de ontwikkeling en projectmanagement van vastgoed, winkels met woningen of solitaire winkel- en woonprojecten of zorgvastgoed. Bestaande panden of locaties worden aangekocht met de bedoeling deze middels verbouw of nieuwbouw te ontwikkelen tot kwalitatief hoogwaardig vastgoed.

Nebuvast richt zich op de toekomst. Door ook te ontwikkelen en te bouwen met bio-based materialen, zoals Cross Laminated Timber (kruislaag hout), dragen wij bij aan het beperken van de uitstoot van CO2.

Naast het zelfstandig ontwikkelen van nieuwbouwprojecten, werken wij samen óf indien gewenst voor anderen. Door een optimale afstemming van ieders kwaliteiten en belangen wordt bijgedragen aan een gezamenlijk optimaal resultaat. Nebuvast is een betrouwbare en deskundige partner in het complexe traject van idee tot realisatie, voor overheid, instellingen en particulier.

Contact opnemen?

Meer informatie of vragen over dit project? Neem altijd vrijblijvend contact op!

Toine SchepersNebuvast

Team

Stefan Gerards
Stefan Gerards
Stefan Gerards

Met mijn achtergrond als bouwkundige en economische bedrijfskundige ben ik werkzaam geweest bij diverse ingenieursbureaus en projectontwikkelaars. De afwisselende werkvelden binnen zowel het maatschappelijke werkveld als bij commerciële organisaties hebben mij gevormd tot een allroundvastgoedontwikkelaar. Bij Nebuvast kan ik mijn kennis en kunde optimaal inbrengen. Samen met Monique woon ik in Elst (Gld).

In mijn vrije tijd ben ik in de zomer graag actief op mijn racefiets en in de kano. In de winter kun je mij treffen op de mountainbike.

06 11 02 58 45
sgerards@nebuvast.nl

Frans Bouhuis
Frans Bouhuis

Creativiteit, eerlijkheid en deskundigheid vormen de basis van mijn manier van werken. Mijn ervaringen als bouwkundig adviseur, zelfstandig aannemer en projectontwikkelaar komen daarbij goed van pas.
Geboren en getogen in Plasmolen, met werkervaring tot in Japan, vanaf 2006 werkzaam bij Nebuvast.
Vanuit het Boxmeerse graag actief in de wijde omtrek. Zowel privé als zakelijk veel buiten te vinden. Wandelend en speurend.
In de natuur op zoek naar inspiratie en ontspanning. Daarbuiten naar renderende ontwikkelingen!

06 53 34 50 84
fbouhuis@nebuvast.nl