Over Nebuvast

Nebuvast is een vastgoedontwikkelings- en beleggingsmaatschappij welke is opgericht in 1970 te Gennep en sinds mei 2019 gevestigd is te Boxmeer. Het is een specialistische organisatie, die bewezen heeft, prachtige vastgoedontwikkelingen te kunnen realiseren. Met name het ontwikkelen van winkels, woningen, appartementen, studenten- en zorgvastgoed is de kracht van Nebuvast.
Nebuvast is een kleinschalige traditionele organisatie waarbinnen relatief grote bedragen omgaan. Nebuvast is een landelijk opererende organisatie met een vanuit de vestigingslocatie gezien, regionale focus.

Contact opnemen?

Meer informatie of vragen over dit project? Neem altijd vrijblijvend contact op!

Toine SchepersNebuvast

Team

Stefan Gerards
Stefan Gerards
Stefan Gerards

Met mijn achtergrond als bouwkundige en economische bedrijfskundige ben ik werkzaam geweest bij diverse ingenieursbureaus en projectontwikkelaars. De afwisselende werkvelden binnen zowel het maatschappelijke werkveld als bij commerciële organisaties hebben mij gevormd tot een allroundvastgoedontwikkelaar. Bij Nebuvast kan ik mijn kennis en kunde optimaal inbrengen. Samen met Monique en zoon Tim woon ik in Elst (Gld).

In mijn vrije tijd ben ik in de zomer graag actief op mijn racefiets en in de kano. In de winter kun je mij treffen op de mountainbike.

Frans Bouhuis
Frans Bouhuis

Creativiteit, eerlijkheid en deskundigheid vormen de basis van mijn manier van werken. Mijn ervaringen als bouwkundig adviseur, zelfstandig aannemer en projectontwikkelaar komen daarbij goed van pas.
Geboren en getogen in Plasmolen, met werkervaring tot in Japan, vanaf 2006 werkzaam bij Nebuvast.
Vanuit het Boxmeerse graag actief in de wijde omtrek. Zowel privé als zakelijk veel buiten te vinden. Wandelend en speurend.
In de natuur op zoek naar inspiratie en ontspanning. Daarbuiten naar renderende ontwikkelingen!